Mindfulness in Zutphen

Verbeter je levenskwaliteit

Diverse therapieën voor focus & energie

Goede, persoonlijke coaching

Mindfulness gaat volgens BrainSpa uit Zutphen over aandachtig leven. Wie mindfull kan leven, is in staat om open en bewust aanwezig te zijn in het moment. Tijdens het oefenen van mindfulness leer je om alles wat je doet ontspannen aandacht te geven. Elk moment dat je aandacht bij het beleefde moment houdt, geef je geen aandacht aan mentale onrust, beperkende gedachten over het verleden of angsten voor de toekomst. Negatieve gedachten en angsten worden niet gevoed. Integendeel, zelfs: je voedt de ervaring van het nu, waardoor je intenser leeft. Je leert vanuit je actuele wijsheid te reageren op situaties, in plaats van reageren vanuit onbewuste automatische patronen.

Wilt u weten hoe wij u kunnen helpen?

Neem contact op

Mindfulness in onze praktijk in Zutphen

Tijdens onze trainingen worden mindfulness-technieken aangewend. Deze technieken werken vooral heilzaam wanneer het uiteindelijke doel zelfacceptatie of het vergroten van het zelfvertrouwen is. Mindfulness draagt tevens bij aan een gezonde omgang met eigen emoties. Je leert dankzij onze mindfulness-trainingen in Zutphen, dat het niet erg is om boos te zijn of je angstig of verdrietig te voelen. Het is een sensatie die weer overgaat, waar je op het moment zelf mee om kan gaan.

Mindfulness is het omgaan met emoties

Wij laten jou kennis maken met technieken waarin aandacht en ontspanning hand in hand gaan, waardoor jij leert hoe je negatieve emoties en beperkende gedachten niet langer kan voeden. Je ontdekt langzaam maar zeker de signalen die aangeven dat het tijd is om te schakelen naar ontspannen aandacht. Zo creëer je rust in het moment, en ebt de woede, het verdriet of de angst weg.

Coaching en training

Mindfulness-technieken komen in verschillende hoedanigheden terug in onze training en coaching in Zutphen. Het kan zijn dat jij meer baat hebt bij visualisatieoefeningen, of dat je juist verbetering merkt wanneer we bezig zijn met jouw ademhaling. Samen met jou onderzoeken wij welke manier van mindfulness-training het best bij jou past. Tijdens de trainingen en onze coaching is er voldoende ruimte om hier achter te komen.

Innerlijke rust

De voordelen van mindfulness zijn snel duidelijk dankzij onze training in Zutphen. Je leert om steeds opnieuw toegang te krijgen tot innerlijke rust en deze rust zelf te versterken. Jij weet hierdoor steeds beter om te gaan met bijvoorbeeld stressvolle situaties, angsten en negatieve emoties en gedachten.

Meld je aan voor een analyse of traject

Je kunt niet enkel bij ons in Zutphen terecht voor mindfulness, wij bieden diverse andere trajecten aan, zoals neurofeedback en HSP-therapie. Wil je hier meer over weten, bijvoorbeeld over de kosten en eventuele vergoedingen? Neem dan contact met ons op door het onderstaande contactformulier in te vullen, bel naar +31 (0) 575 541060 of stuur een e-mail naar info@brainspa.nl.

Wat bieden wij

Analyse

Ontdek je kwaliteiten en valkuilen en krijg inzicht in mogelijkheden tot verbetering.

Trajecten

Zet concrete stappen voor een beter functioneren en een hogere kwaliteit van leven.

Opleidingen

Trainingen voor professionals. Vehoog de kwaliteit van je dienstverlening.

Neem contact met ons op

Heb je een vraag of wil je je aanmelden voor een analyse of traject?
Laat het ons hieronder weten.

2 + 10 =