Trajecten

Doorbreek ongewenste, automatische patronen en krijg meer controle over de ontspanning van je lichaam en de balans in je brein. Wees in staat meer inzicht en sturing te hebben over je emoties en denkprocessen, zodat je meer in vrijheid leeft. Brainspa helpt je je brein, lichaam en geest af te stemmen op een staat van innerlijke rust, focus en acceptatie. Wij verbinden hoofd en hart weer met elkaar.
Boven genoemde trajecten kunnen we los of gecombineerd inzetten. Hierdoor vindt zowel neurofysiologische als in de mindset een shift plaats. Je raakt afgestemd op je natuurlijke zodat er energie vrijkomt. Dit werkt door op fundamenteel niveau waardoor je in staat bent oude patronen, die klachten als depressie, burn out, ADHD, slaapproblemen etc. in stand houden, te doorbreken. Innerlijke processen maken we, mede met behulp van apparatuur, zichtbaar. Dit werkt twee kanten op en maakt het proces efficiënt. Dit neemt niet weg dat dergelijke patronen sterk zijn en weer kunnen opspelen. Begeleiding is daarom gericht om hetgeen je geleerd hebt in praktijk toe te passen.

Afstemming

Persoonlijke afstemming tijdens de trajecten is voor ons van groot belang. We zien je en staan naast je. We zijn ervan overtuigd dat iedereen zijn eigen persoonlijke weg bewandeld en niemand meer of minder is dan de ander. Jij bepaalt in welk tempo je waarheen wilt, wij nemen je mee. Door de jaren heen hebben we gemerkt dat de intensieve trajecten het meest efficiënt en doeltreffend zijn. Dat komt door de hoeveelheid behandelingen in een relatief korte termijn en de door integratie van verschillende op elkaar aansluitende en elkaar versterkende methoden. Hierdoor bewerkstelligen we op fysiologisch niveau een verandering en ga je met genoeg nieuwe inzichten naar huis om zelf, eventueel met wat hulp van ons, verder te werken. Om van start te gaan met een traject kun je geheel vrijblijvend contact met ons opnemen of kom gerust eens langs. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Vraag een traject aan

Wil je stappen zetten naar meer balans in je leven? Vraag hieronder een traject aan.