Analyse

Een analyse laat op een duidelijke manier zien waar jouw kwaliteiten en valkuilen liggen. Hierdoor ontstaat er een helder beeld over hoe je een verschuiving kunt maken naar meer ontspanning, focus, balans en vitaliteit.

Ben je op een punt gekomen waarin je jezelf vrij wilt maken van klachten of clusters van symptomen zoals burn-out, depressie, ADHD, angst, slaapproblemen, etc.? Wil jij beter afgestemd raken op jouw unieke kwaliteiten of je kern versterken? Dan kan een analyse de eerste stap zijn.

Een analyse legt een link tussen jouw mindset, de innerlijke dynamiek en je klachten op het niveau van brein en stress-mechanismen. Door verschillende innerlijke processen zoals bijvoorbeeld prikkelverwerking, concentratie en lichamelijke stress reacties in kaart te brengen wordt het duidelijk hoe jij je staande probeert te houden in deze wereld. Dit inzicht is het begin van een verandering naar een meer bewust, helder en vitaal leven. Iedere analyse is toegespitst om een bepaalde balans tussen lichaam en geest te vinden.

 

Een analyse geeft een helder beeld van onder andere:

R

Prikkelverwerking en belastbaarheid

R

Concentratie en afleidbaarheid

R

Innerlijke (on)rust

R

Mentale overdrive

R

Emotionele fijngevoeligheid

R

Afstemming op omgeving en innerlijke kwaliteiten

R

Evenwicht tussen denken/voelen, ratio/intuïtie

R

Energieverbruik en opbouw van energie

R

Veerkracht en je vermogen om te schakelen naar innerlijke rust en focus

Werkwijze

 

De meting wordt nauwkeurig af gestemd op wie jij bent en waar je graag meer over te weten wenst te komen. De data worden gelijk verwerkt zodat je dezelfde dag nog terugkoppeling krijgt van de resultaten van het onderzoek. 

 

Analyses

Stressprofiel

Een zenuwstelsel in balans zorgt voor optimaal functioneren. Krijg meer grip op ontspanning door het opstellen van een stressprofiel.

Brein/balans meting 4p

Zet concrete stappen voor een beter functioneren en een hoge kwaliteit van leven.

Brein/balans meting 19p (QEEG)

Voor professionals. Zet kennis van het brein in om de kwaliteit van je dienstverlening te verhogen.

Vraag een analyse aan

Wil je meer inzicht in jouw functioneren vraag hieronder een analyse aan.