Ons team

Else Dahmen

Collega’s over Else:

“Inspirerend, inzichtgevend, toegewijd, flexibel …”

drs. Else Dahmen is regiebehandelaar, Gezondheidszorgpsycholoog BIG, neuropsycholoog, psycholoog NIP en pionier op het gebied van EEG-Biofeedback. Zij is een van de oprichters van BrainSpa. 

David Veninga 

Collega’s over David:

“Krachtig, gegrond, communicatief, vrijzinnig …”

David is een van onze coaches en projectmanagers. Daarbij is hij mede oprichter van BrainSpa. Zijn achtergrond bestaat uit opleiding, trainingen en werkervaring in stimulering bewustzijn, persoonlijke effectiviteit, mindfulness, kunstzinnige vormgeving, communicatie en zakelijk management.

Nienke Stehmann

Collega’s over Nienke:

“Zacht, liefdevol, omhullend, vrolijk…”

Nienke is kindercoach. Haar achtergrond is onderwijskundig. Zij begeleidt de kinderen en ouders in het ontdekken van kwaliteiten, ingangen voor meer rust, ontspanning en focus. Zij is gespecialiseerd in hoge gevoeligheid voor prikkels.

Marjolijn Bakker

Collega’s over Marjolijn:

“Helder, toegewijd, begripvol, liefdevol….”

drs. Marjolijn Bakker is klinisch psycholoog en arbeids- en organisatiepsycholoog. Zij is gespecialiseerd in de neuropsychologische behandeling van kinderen, adolescenten en volwassenen met een adoptie achtergrond,  trauma en hooggevoeligheid om bij hen concentratie, focus, innerlijke rust en lichamelijke ontspanning te (her)vinden. Zij gebruikt diverse cognitieve behandelmethodieken die aansluiten bij de wens van de cliënt. Verder is zij gespecialiseerd in vierpunts EEG metingen, stressprofiel metingen, aandachts- en concentratie trainingen en het behandelen met EEG-Biofeedback therapie.

 

 Laura Verdenius

Laura Verdenius MSc, is ontwikkelingspsycholoog en speltherapeut. Aan de hand van verschillende cognitieve technieken zoals ACT zoekt Laura met het kind naar manieren en oplossingen die aansluiten bij het kind, ondersteund door uitleg geven over spanning en ontspanning, mindfulness, manieren om emoties, gedrag en stress beter te leren reguleren. Ook ouders worden hier op een bij het kind passende manier bij betrokken.

 Liz Hartemink 

Liz is BSc toegepast psycholoog. Zij werkt als kindercoach en Acceptance and Commitment Therapy therapeut bij BrainSpa. Op spelende wijze verkent Liz samen met kinderen de innerlijke wereld van emoties en gedachten. Door middel van mindfulness ontdekken we kwaliteiten en waarden en hoe spanning en ontspanning werken. Tevens begeleidt zij ouders en adolescenten bij bewustwording en het versterken van de innerlijke basis. 

Cindy Post

 

Cindy coördineert de planning van de lopende en aankomende trajecten. Daarnaast onderhoudt ze de website en de social media kanalen van BrainSpa. Haar achtergrond is communicatie & multimedia designer.

 

 

Martijn Buitenhuis

Martijn Buitenhuis BSc, is toegepast psycholoog en gespecialiseerd in het werken met kinderen en adolescenten met een adoptie achtergrond,  trauma en hooggevoeligheid. Hij werkt met de kinderen en adolescenten aan innerlijke balans, focus, aandacht, concentratie en lichamelijke ontspanning. Dit doet hij onder andere met de cognitieve technieken Kids’ skills en Mission Possible. Verder is hij gespecialiseerd in het afnemen van qEEG (quantitatieve electroencephalogram) analyses, stressprofiel metingen, aandachts- en concentratie trainingen en het behandelen met EEG-Biofeedback therapie.

Neem contact met ons op

Heb je een vraag of wil je je aanmelden voor een analyse of traject?
Laat het ons hieronder weten.

3 + 4 =