+31 (0) 575 541060 info@brainspa.nl

Het team

Ons team

Else Dahmen

Collega’s over Else:

“inspirerend, inzichtgevend, toegewijd, flexibel …”

Else is hoofdbehandelaar, Gezondheidszorgpsycholoog BIG, neuropsycholoog en een van onze specialisten in neurofeedback, biofeedback en QEEG analyse. Zij is een van de oprichters van BrainSpa. 

David Veninga 

Collega’s over David:

“Krachtig, gegrond, toegewijd, communicatief, vrijzinnig …”

David is een van onze coaches en projectmanagers. Daarbij is hij mede oprichter van BrainSpa. Zijn achtergrond bestaat uit opleiding, trainingen en werkervaring in stimulering bewustzijn, persoonlijke effectiviteit, mindfulness, kunstzinnige vormgeving, communicatie en zakelijk management.

Nienke Stehmann

Collega’s over Nienke:

“Zacht, liefdevol, omhulldend, vrolijk…”

Nienke is kindercoach. Haar achtergrond is onderwijskundig. Zij begeleidt de kinderen en ouders in het ontdekken van kwaliteiten, ingangen voor meer rust, ontspanning en focus. Zij is gespecialiseerd in hoge gevoeligheid voor prikkels.

Marjolijn Bakker

Collega’s over Marjolijn:

“helder, toegeweid, begripvol, liefdevol….”

Marjolijn is neurofeedbacktherapeut en klinisch psycholoog. Zij is een van onze specialisten in neurofeedback en biofeedback. Haar specialisme is 4 punts analyse. Zij werkt met de kinderen en volwassenen aan een betere neurofysiologische balans en traint de ze op concentratie, focus, innerlijke rust en lichamelijke ontspanning.

Laura Verdenius

 

 

 

 

 

 

 

 

Cindy Post

 

Neem contact met ons op

Heb je een vraag of wil je je aanmelden voor een analyse of traject?
Laat het ons hieronder weten.

10 + 11 =