Ons team

Else Dahmen

Collega’s over Else:

“Inspirerend, inzichtgevend, toegewijd en flexibel”

Drs. Else Dahmen is regiebehandelaar, gezondheidszorgpsycholoog BIG, neuropsycholoog, psycholoog NIP en pionier op het gebied van EEG-Biofeedback. Zij is een van de oprichters van BrainSpa. 

David Veninga

Collega’s over David:

“Krachtig, gegrond, communicatief, vrijzinnig”

David is een van onze coaches en projectmanagers. Bovendien is hij mede-oprichter van BrainSpa. Zijn achtergrond bestaat uit opleiding, trainingen en werkervaring in stimulering van het bewustzijn, persoonlijke effectiviteit, mindfulness, kunstzinnige vormgeving, communicatie en zakelijk management.

Nienke Stehmann

Collega’s over Nienke:

“Zacht, liefdevol, omhullend, vrolijk…”

Nienke is kindercoach. Zij heeft een onderwijskundige achtergrond. Nienke begeleidt  kinderen en ouders in het ontdekken van kwaliteiten, ingangen voor meer rust, ontspanning en focus. Zij is gespecialiseerd in hoge gevoeligheid voor prikkels.

Marjolijn Bakker

Collega’s over Marjolijn:

“Helder, toegewijd, begripvol, liefdevol….”

Drs. Marjolijn Bakker is psycholoog en arbeids- en organisatiepsycholoog. Zij is gespecialiseerd in de neuropsychologische behandeling van kinderen, adolescenten en volwassenen met een adoptie-achtergrond, trauma en hooggevoeligheid om bij hen concentratie, focus, innerlijke rust en lichamelijke ontspanning te (her)vinden. Marjolijn gebruikt diverse cognitieve behandelmethodieken die aansluiten bij de wens van de cliënt. Verder is zij gespecialiseerd in vierpunts EEG metingen, stressprofiel metingen, aandachts- en concentratietrainingen en behandelingen met EEG-Biofeedback therapie.

Martijn Buitenhuis

Martijn Buitenhuis BSc is toegepast psycholoog en gespecialiseerd in het werken met kinderen en adolescenten met een adoptie-achtergrond, trauma en hooggevoeligheid. Hij werkt met zijn cliënten aan innerlijke balans, focus, aandacht, concentratie en lichamelijke ontspanning. Daarvoor zet hij onder andere de cognitieve technieken Kids’ skills en Mission Possible in. Martijn is ook  gespecialiseerd in het afnemen van qEEG’s (quantitatieve electroencephalogram) analyses, stressprofielmetingen, aandachts- en concentratietrainingen en EEG-Biofeedback therapie.

 Liz Hartemink

Liz is BSc toegepast psycholoog. Zij werkt als kindercoach en Acceptance and Commitment Therapy therapeut bij BrainSpa. Op spelende wijze verkent Liz samen met kinderen de innerlijke wereld van emoties en gedachten. Ze zet mindfulness in om kwaliteiten en waarden te ontdekken en om te kijken hoe spanning en ontspanning werken. Ook begeleidt zij ouders en adolescenten bij bewustwording en het versterken van hun innerlijke basis. 

Cindy Post

Cindy coördineert de planning van de lopende en aankomende trajecten. Ze onderhoudt ook de website en de social media kanalen van BrainSpa. Van oorsprong is Cindy communicatiespecialist en multimedia-designer.

 

 

Marieke van Ussel

Marieke is psycholoog en is gespecialiseerd in neuropsychologische behandelingen.  Ze heeft ervaring met chronische pijnklachten, hooggevoeligheid en stressgerelateerde klachten. Met behulp van neurofeedback, psycho-educatie en verschillende cognitieve behandelmethodes helpt Marieke volwassen en kinderen. Zij helpt hen stress beter te reguleren om zo meer veerkracht te ontwikkelen. Zij ondersteunt en begeleidt hen in het ontspannen leren omgaan met de uitdagingen van het dagelijks leven.

 

 

Neem contact met ons op

Heb je een vraag of wil je je aanmelden voor een analyse of traject?
Laat het ons hieronder weten.