Coaching

Bij coaching gaat het erom het denken helder te krijgen en de afstemming met wat er van binnen leeft zo zuiver mogelijk te maken. Hierdoor wordt de eigen kracht geactiveerd. Vanuit de eigen verhelderende inzichten kunnen zo nieuwe stappen worden gezet. Vaak is het zo dat het denken vertroebeld is, door allerlei onrustige gedachteprocessen, onbewuste overtuigingen, maatschappelijke verwachtingen en angsten. Dit zorgt op zijn beurt weer voor allerlei emoties en lichamelijke spanningen.

Door je bewust te worden van de beperkende gedachten, overtuigingen en patronen waarin je gevangen zit, is het mogelijk om je ervan te bevrijden. Hiervoor bestaan allerlei technieken die je zelf kunt toepassen. Denk hierbij aan strategieën om je denken helder te krijgen, maar ook aan technieken die ervoor zorgen dat lichamelijke spanningen en negatieve emoties geneutraliseerd worden.

Tijdens een coaching traject word je begeleid in het proces van bewustwording en groei, zodat je je eigen kracht weer kunt voelen en ervaren. De coaching heeft een praktische insteek waarbij er direct naar oplossingen wordt gekeken waar je later ook zelf mee aan de slag kan.

Vraag een traject aan

Wil je stappen zetten naar meer balans in je leven vraag hieronder een traject aan.

Aanvraag coaching
  Overige trajecten

  Intensief traject

  Creëer dankzij ons Intensive traject een nieuw fundament die je in staat stelt om meer vanuit vrijheid, helderheid en hernieuwde energie te leven en functioneren.

  Basic Balance

  Als je brein en lichaam dat in balans zijn merk je dat meteen. Om je lichaam en geest weer in balans te krijgen hebben we dit korte, maar effectieve traject opgezet.

  Neuro- en Biofeedback

  Neurofeedback en biofeedback passen we gecombineerd toe. Het is een zeer geschikt traject voor mensen met klachten als stress, ADHD, hoofdpijn, angst en burnout.

  Therapie

  Het doel van therapie is om klachten te verminderen en jouw dagelijks functioneren te verbeteren. Samen met jou bekijken we welke vorm van therapie het meest geschikt is.