+31 (0) 575 541060 info@brainspa.nl

Hulp voor kinderen met autisme

BrainSpa Kids praktijk in Zutphen biedt hulp aan kinderen met autisme, PDD-NOS, Syndroom van Asperger en bij andere ontwikkelingsstoornissen die vaak met autisme samengaan, zoals ADHD. Veel kinderen met autisme kunnen slecht tegen verandering of wanneer dingen niet verlopen zoals gepland. Ze kunnen dan erg boos worden.

Vaak hebben ze ook moeite met omgevingsprikkels, zoals geluid. Ook kan een kind met autisme zich doorgaans niet goed uitdrukken of in een ander verplaatsen. En zo zijn er nog meer kenmerken waaraan de diagnose autisme gesteld kan worden bij een kind.

De therapie en hulp bij autisme van BrainSpa in Zutphen voor kinderen

In onze BrainSpa Kids praktijk in Zutphen hebben we ruime ervaring met hulp aan kinderen met een autismespectrumstoornis. Onze therapie richt zich op het brengen van meer rust in de verwerking van prikkels en alles wat er om het kind heen gebeurt, zodat hij of zij zich beter leert ontspannen. Wanneer het kind minder last heeft van onrust, spanning en stress is er meer ruimte voor ontwikkeling en sociale interactie. Ook de weerbaarheid neemt dan toe.

Vraag meer informatie aan over therapie en hulp bij kinderen met autisme in Zutphen

Wil je meer weten over de hulp die wij in Zutphen bieden bij kinderen met autisme of zoek je informatie over een andere vorm van therapie, zoals cognitieve gedragstherapie of mindfulness? Neem dan gerust contact met ons op door het onderstaande contactformulier in te vullen, door te bellen naar +31 (0) 575 541060 of door een e-mail te sturen naar info@brainspa.nl.

Wilt u meer weten over het Autisme Spectrum bij kinderen?

Neem dan contact op met Brainspa of maak een afspraak voor een analyse.