Een stresstherapeut uit Gelderland

Verbeter je levenskwaliteit

Diverse therapieën voor focus & energie

Goede, persoonlijke coaching

Ben je op zoek naar een stresstherapeut uit de omgeving van Zutphen, Gelderland? Overweeg dan eens coaching of een therapie bij BrainSpa. Wij bieden diverse trajecten aan die jou helpen om stress te herkennen, zodat je concrete stappen kan zetten om met de stressvolle situatie om te gaan. Je zorgt met de hulp van onze stresstherapeut uit Gelderland voor een betere kwaliteit van leven.

Wilt u weten hoe wij u kunnen helpen?

Neem contact op

De verschillende trajecten van de stresstherapeut van onze praktijk in Gelderland

Wij hebben ruim 15 jaar ervaring met diverse therapieën en trainingen waar je stressvolle situaties leert herkennen en hier mee om leert gaan. Je denkt hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Mindfulness-therapie, je leert open en bewust aanwezig te zijn in het moment, waardoor je je aandacht op het bewuste moment houdt. Hierdoor is er geen ruimte voor stressvolle gedachten.
  • ACT-therapie, je leert om te gaan met bepaalde obstakels zodat je je kan focussen op de echt belangrijke dingen. Je ervaart dus niet langer stress door onbelangrijke obstakels.
  • Cognitieve therapieën, je gedachten hebben invloed op je gevoel en gedrag. Je leert om op een andere manier om te gaan met negatieve gedachten, zodat deze minder stress opleveren.
  • Biofeedback, je leert de manier hoe jij op stress reageert herkennen en hoe je hier op moet reageren zodat je in een ontspannen staat blijft verkeren.

De genoemde therapieën zijn echter maar een greep uit het volledige aanbod van de stresstherapeut uit onze praktijk in Zutphen, Gelderland.

Profiteer van de voordelen van stresstherapie

Leren omgaan met stress biedt diverse voordelen voor jouw eigen gezondheid, omdat je hiermee een eventuele burn-out kunt voorkomen. Je ervaart daarnaast minder negativiteit wanneer je minder stress hebt. Wil je meer weten over onze trajecten? Neem dan contact met onze stresstherapeut in Gelderland op door het onderstaande contactformulier in te vullen, door te bellen naar +31 (0) 575 541060 of door een e-mail naar info@brainspa.nl te sturen.

Wat bieden wij

Analyse

Ontdek je kwaliteiten en valkuilen en krijg inzicht in mogelijkheden tot verbetering.

Trajecten

Zet concrete stappen voor een beter functioneren en een hogere kwaliteit van leven.

Opleidingen

Trainingen voor professionals. Verhoog de kwaliteit van je dienstverlening.

Neem contact met ons op

Heb je een vraag of wil je je aanmelden voor een analyse of traject?
Laat het ons hieronder weten.

7 + 9 =