Stress

Verbeter je levenskwaliteit

Diverse therapieën voor focus & energie

Goede, persoonlijke coaching

Onze diverse trajecten leren jou om stress tijdig te herkennen, zodat je de juiste stappen kan zetten om daarmee om te gaan. Dankzij onze behandelingen leer je om meer ontspannen door het leven te gaan.

De verschillende mogelijkheden

Wij hebben ruim 15 jaar ervaring met diverse therapieën en trainingen die je stressvolle situaties leren herkennen en daarmee om te gaan. Denk daarbij aan:

  • Mindfulness-therapie: leer open en bewust aanwezig te zijn in het moment, zodat je je aandacht bij het moment houdt. Hierdoor krijgen stressvolle gedachten geen kans.
  • ACT-therapie: leer om te gaan met bepaalde (stressvolle) obstakels zodat je je kan focussen op wat er toe doet in het leven. Zo krijg je geen stress meer van dingen die buiten jou om gebeuren.
  • Cognitieve therapieën: je gedachten hebben invloed op je gevoel en gedrag. Leer op een andere manier om te gaan met negatieve gedachten, zodat deze minder stress opleveren.
  • Biofeedback: leer herkennen hoe jouw lichaam op stress reageert en hoe je hier mee om moet gaan zodat je ontspannen blijft.

Bekijk hier het volledige aanbod.

De voordelen van stresstherapie

Beter leren omgaan met stress biedt diverse voordelen voor jouw gezondheid, zoals het voorkomen van een burn-out bijvoorbeeld. Wanneer stress je niet meer in de weg staat, zul je ook minder negatieve gedachten en emoties ervaren. Daarnaast is de kans groot dat je productiever wordt en meer plezier in het leven ervaart.

Wat bieden wij

Analyse

Ontdek je kwaliteiten en valkuilen en krijg inzicht in de mogelijkheden tot verbetering.

Trajecten

Zet concrete stappen om beter te functioneren zodat je kwaliteit van leven hoger wordt.

Opleidingen

Dit zijn trainingen voor professionals. Verhoog de kwaliteit van je dienstverlening.