+31 (0) 575 541060 info@brainspa.nl

Het team

David Veninga

Collega’s over David:

“Krachtig, gegrond, communicatief, vrijzinnig …”

David is praktijkhouder van BrainSpa. Zijn achtergrond bestaat uit opleidingen en werkervaring in stimulering van het bewustzijn, persoonlijke effectiviteit, mindfulness, kunstzinnige vormgeving, communicatie en zakelijk management.

Nienke Stehmann

Collega’s over Nienke:

“Zacht, liefdevol, omhullend, vrolijk…”

Nienke is ouder en kind begeleider en specialist hoog gevoeligheid. Zij heeft een onderwijskundige achtergrond. Nienke begeleidt  kinderen en ouders in het ontdekken van kwaliteiten, ingangen voor meer rust, ontspanning en focus.

Marjolijn Bakker

Collega’s over Marjolijn:

“Helder, toegewijd, begripvol, liefdevol….”

Marjolijn is psycholoog en behandelcoördinator bij BrainSpa.  Zij is gespecialiseerd in de neuropsychologische diagnostiek en behandeling van kinderen, adolescenten en volwassenen om bij hen concentratie, focus, innerlijke rust en lichamelijke ontspanning te (her)vinden. Daarnaast is zij coördinator en van de trajecten binnen BrainSpa. 

Martijn Buitenhuis

Martijn is toegepast psycholoog en EEG-Biofeedback therapeut bij BrainSpa. Hij is gespecialiseerd in de neuropsychologische diagnostiek en behandeling van kinderen, adolescenten en volwassenen om bij hen concentratie, focus, innerlijke rust en lichamelijke ontspanning te (her)vinden. Hij is verdiepend gespecialiseerd in QEEG (kwantitatieve elektro-encefalogram) analyses, stressprofielmetingen en EEG-Biofeedback therapie.

Liz Hartemink

Liz is toegepast psycholoog. Zij werkt als ACT kindercoach en EEG-Biofeedbacktherapeut bij BrainSpa. Op spelende wijze verkent Liz samen met kinderen de innerlijke wereld van emoties en gedachten. Ze zet mindfulness in om kwaliteiten en waarden te ontdekken en om te kijken hoe spanning en ontspanning werken. Ook begeleidt zij ouders en adolescenten bij bewustwording en het versterken van hun innerlijke basis.

Anneke Velthuis

Anneke is opgeleid tot Orthopedagoog generalist en regie behandelaar bij BrainSpa. Anneke zich bezig houd met onderzoek, therapie en ondersteuning van uiteenlopende psychische klachten. Vanuit haar orthopedagogische grondslag heeft zij extra aandacht voor de opvoedkundige ouder – kind relaties en het functioneren van het (gezins)systeem als geheel. Humor, relativeren, ontspanning en normaliseren zijn naar haar idee erg belangrijk in de behandelkamer.

Annelie de Vries

Toegepast psycholoog i.o.

Annelie is diagnostisch medewerker en behandelaar bij BrainSpa. Zij heeft altijd veel interesse gehad in hoe de mens en het brein werken. Annelie vindt werken met kinderen ontzettend leuk en daarom sluit BrainSpa goed bij haar aan. Binnen BrainSpa houdt Annelie zich bezig met de diagnostiek en is zij co-behandelaar en trainer in trajecten.  

Thirza Brand

Basis-psycholoog

Thirza is psycholoog en behandelaar bij BrainSpa.  Met een brede interesse en opgebouwde expertise in verschillende domeinen van de psychologie richt ze zich op het begrijpen en behandelen van diverse psychische klachten en problemen. Ze gelooft in een holistische benadering, waarbij niet alleen de individuele symptomen aan bod komen, maar ook aandacht wordt besteed aan de dynamiek binnen het gezinssysteem en de bredere context van het leven van de client. 

Danielle Absil

Office manager

Daan is office manager binnen BrainSpa. Zij heeft een professionele achtergrond in zang en theater. Met haar open, sensitieve en sociale karakter en daarnaast interesse in de werking van het brein en het persoonlijk welzijn, voelt ze zich bij BrainSpa als een vis in het water. Binnen BrainSpa is zij aanspreekpunt en verantwoordelijk voor de organisatie en communicatie en verzorging in zowel office als trajecten.