Voor wie

Een bewustere mindset voor iedereen

Wil jij je brein trainen en je vrij maken van ongewenste automatische patronen? Brainspa helpt je graag bij een betere balans en een beter leven. Als je inzicht hebt in je patronen zorgt dit voor een bewuste mindset, wat weer zorgt voor meer innerlijke ruimte en energie. Brainspa kenmerkt zich door een persoonlijke en geïntegreerde aanpak. Dit betekent dat er verschillende soorten behandelingen zijn waarvan de intensiteit is aangepast op jou als persoon. 

Volwassenen

Heb je last van stressgerelateerde klachten, spanning, concentratieproblemen, depressie, angsten of slaap je slecht? Ga eens terug naar de basis en maak je vrij van ongewenste patronen, belemmerende gedachten, negatieve gevoelens en onrust. Het lichaam geeft signalen af, maar soms herkennen we ze niet meteen. Focus, bewust leven en innerlijke rust zorgen voor nieuwe energie en een goed humeur. Wij helpen je je lichaam en geest weer in balans te brengen.

Kinderen

De hersenen van een kind ontwikkelen zich snel en beschikken over het vermogen om zich continu aan de omgeving en ervaring aan te passen. Als de ontwikkeling van het brein in een vroeg stadium verstoord raakt, kan informatie anders verwerkt worden. BrainSpa heeft hiervoor een speciaal programma voor kinderen opgezet. We helpen kinderen hun brein te trainen op een betere concentratie, ontspanning en het omgaan met uitdagingen of stress.

Vraag een analyse aan

Wil je meer inzicht in jouw functioneren? Vraag hieronder een analyse aan.