Voor wie

Een bewustere mindset voor iedereen

 

Wil jij je brein trainen en je vrij maken van ongewenste automatische patronen? Brainspa helpt je graag bij een betere balans en een beter leven. Als je inzicht hebt in je patronen zorgt dit voor een bewuste mindset, wat weer zorg voor meer innerlijke ruimte en energie. Brainspa kenmerkt zich door een persoonlijke en geïntegreerde aanpak. Dit betekent dat er verschillende soorten behandelingen zijn waarvan de intensiteit is aangepast op jou als persoon. 

Bedrijven

Tegenwoordig blijkt een baan niet meer voor het leven te zijn en wordt er van werknemers veel flexibiliteit gevraagd. Daarnaast krijgen organisaties en werknemers te maken met veel veranderingen. Dit kan resulteren in overmatige stress en angst. Wij hebben voor bedrijven een aanbod op maat. Hierbij kunnen zowel werkgever als werknemer profiteren van speciale programma’s die gericht zijn op stress management, peak performance, burn-out behandeling en preventie.

Professionals

Lichaam en geest zijn in hoge mate afhankelijk van elkaar. Wil jij als professional weten hoe je dit in praktijk goed inzet om het welzijn van cliënten te verhogen? Wij leren het je graag. Al meer dan 15 jaar is Brainspa actief op het gebied van neurofysiologische behandelvormen. We delen graag onze kennis door middel van groepsopleidingen, individuele opleidingen en supervisie.

Particulieren

Heb je last van stress gerelateerde klachten, spanning, ADHD, depressie, angst of slaap je slecht? Ga eens terug naar de basis en maak je vrij van ongewenste patronen, belemmerende gedachten, negatieve gevoelens en onrust. Het lichaam geeft signalen af, maar soms herkennen we ze niet meteen. Focus, bewust zijn en innerlijke rust zorgen voor nieuwe energie en een goed humeur. Wij helpen je lichaam en geest weer in balans te brengen.

Kinderen

De hersenen van een kind ontwikkelen zich snel en beschikken over het vermogen om zich continu aan de omgeving en ervaring aan te passen. Als de ontwikkeling van het brein in een vroeg stadium verstoord raakt kan informatie anders verwerkt worden. Brainspa heeft een speciaal programma voor kinderen opgezet waarmee hieraan gewerkt wordt. We helpen kinderen het brein te trainen op een betere concentratie, ontspanning en het omgaan met uitdagingen of stress

Vraag een analyse aan

Wil je meer inzicht in jouw functioneren vraag hieronder een analyse aan.

7 + 14 =