Volwassenen

Terug naar de basis. Door focus, concentratie, innerlijke rust en lichamelijke ontspanning te trainen, komt er ruimte. Ruimte waarin je vrij bent van ongewenste patronen, belemmerende gedachten, negatieve gevoelens of gewoon…..onrust. Dat geeft energie en zin om je leven te leven, afgestemd op wie jij bent en hoe jij je leven vorm wilt geven. Of je nou verstoringen wilt voorkomen of er al een tijdje last van hebt: er is altijd ruimte voor verbetering.

Hoe?

Met technieken uit de psychologie en bewustzijnsontwikkeling werken we samen met jou aan meer vrijheid in je geest, waarbij onze aandacht ook uitgaat naar de hobbels in de dagelijkse realiteit. Alles gebeurt in nauwe afstemming met jou, je wensen en je doelen.
Door het inzetten van de juiste meting en analyse komt er helderheid over waar klachten vandaan komen en ‘hoe het bij jou werkt’ in de bovenkamer. Dat alleen al geeft inzicht over hoe je in elkaar zit en waarom de dingen vaak gaan zoals ze gaan. Daarnaast laten de metingen zien waar de beste ingangen zitten om tot verbetering te komen. 

Veel voorkomende klachten:

R
Burn-out
R
Stress gerelateerde klachten
R
Spanningen
R
Depressie
R
ADHD
R
Slaapproblemen
R
Angst/trauma
R
Hersenletsel
R
Tinnitus

Wat bieden wij

Analyse

Ontdek je kwaliteiten en valkuilen en krijg inzicht in mogelijkheden tot verbetering.

Trajecten

Zet concrete stappen voor een beter functioneren en een hogere kwaliteit van leven.

Opleidingen

Trainingen voor professionals. Vehoog de kwaliteit van je dienstverlening.

Neem contact met ons op

Heb je een vraag of wil je je aanmelden voor een analyse of traject?
Laat het ons hieronder weten.