HSP-therapie in Gelderland

Verbeter je levenskwaliteit

Diverse therapieën voor focus & energie

Goede, persoonlijke coaching

HSP-therapie van de HSP-psycholoog van onze praktijk in Zutphen, Gelderland, helpt je om jouw lichaam en gevoel weer met elkaar in contact te brengen. HSP staat voor Hoog Sensitieve Personen, ofwel mensen die erg gevoelig zijn voor allerlei soorten prikkels. De hoeveelheid prikkels kan al snel overweldigend zijn, wat leidt tot bijvoorbeeld stress, sociale angst en paniekaanvallen. Onze HSP-psycholoog helpt je in Gelderland graag met HSP-therapie.

Wilt u weten hoe wij u kunnen helpen?

Neem contact op

De behandeling bij HSP-therapie in onze praktijk in Gelderland

De HSP-psycholoog van BrainSpa in Zutphen, Gelderland, helpt je om de signalen van je eigen sensitiviteit te herkennen en deze te erkennen. Daarnaast leer je tijdens HSP-therapie bij ons in Gelderland ook hoe je om kan gaan met deze signalen, zodat je minder last ervaart van je eigen overgevoeligheid. De hulp van onze HSP-psycholoog in Gelderland heeft een blijvend, positief effect op jouw leven.

Onze andere therapieën

Denk jij meer baat te hebben bij een andere soort therapie dan HSP-therapie van onze HSP-psycholoog in Gelderland? Je kunt bij ons ook terecht voor andere therapieën, waaronder:

Wij voeren graag een analyse uit om te achterhalen welke therapie het beste aansluit op jouw situatie, zodat je de best mogelijke zorg krijgt.

Neem contact met ons op voor een behandeling op maat

Wil je meer weten over de HSP-therapie van de HSP-psycholoog van onze praktijk in Gelderland? Neem dan gerust contact met ons op door ons contactformulier in te vullen, bel naar +31 (0) 575 541060 of stuur een e-mail naar info@brainspa.nl. Wij bieden je graag handvatten om met prikkels om te gaan.

Bezoek ons praktijk in Zutphen

Vraag een analyse aan

Wil je meer inzicht in jouw functioneren vraag hieronder een analyse aan.

Vul het contactformulier in.

8 + 7 =