Een burn-outbehandeling in Gelderland

Verbeter je levenskwaliteit

Diverse therapieën voor focus & energie

Goede, persoonlijke coaching

Heb je behoefte aan een burn-outbehandeling in Zutphen, Gelderland? Als er sprake is van een burn-out, is er vaak langdurig over lichamelijk en/of geestelijke grenzen heengegaan. Het komt voor bij mensen die langdurig onder hoge werkdruk staan, maar kan ook getriggerd worden door onverwachtse privé-gebeurtenissen. De hersenen zijn niet meer in staat om het gebeuren adequaat te verwerken, waardoor deze een heel duidelijk stopteken geven.

Wilt u weten hoe wij u kunnen helpen?

Neem contact op

De signalen wanneer een burn-outbehandeling in Gelderland gewenst is

Vaak zijn er al eerder lichamelijke signalen geweest waar niet naar is geluisterd, zoals:

  • Vermoeidheid
  • Aandachtsproblemen
  • Niet goed kunnen slapen
  • Informatie niet goed kunnen opnemen
  • Ziek worden

Het is mogelijk om nog lang door te gaan op de laatste reserves, echter kunnen de hersenen opeens zodanig overprikkeld zijn door bijvoorbeeld stress, dat men niet meer in staat is om op het oude niveau te functioneren. Een burn-outbehandeling bij ons in Gelderland helpt in dat geval.

Het herstel na een burn-out

Rust is erg belangrijk, echter zijn er verschillende technieken die de balans in de hersenen weer herstellen en de energiereserves opbouwen. Hartcoherentietraining is hier een voorbeeld van. Het belangrijkst is dat men leert om weer terug te schakelen naar ontspanning na het leveren van inspanning. Hierdoor geven de hersenen, het lichaam en de geest alle opgedane ervaringen weer een plek en kan niet energie worden opgebouwd voor de volgende dag.

Verbeter jouw kwaliteit van leven

Je traint tijdens een burn-outbehandeling bij onze praktijk in Gelderland jouw mate van flexibiliteit, waardoor het weer mogelijk wordt om optimaal te functioneren. Heb je een vraag of wil je jezelf inschrijven voor een burn-outbehandeling, ACT-therapie of een analyse bij BrainSpa in Zutphen, Gelderland? Neem dan contact met ons op door het onderstaande contactformulier in te vullen, bel naar +31 (0) 575 541060 of stuur een e-mail naar info@brainspa.nl.

Wat bieden wij

Analyse

Ontdek je kwaliteiten en valkuilen en krijg inzicht in mogelijkheden tot verbetering.

Trajecten

Zet concrete stappen voor een beter functioneren en een hogere kwaliteit van leven.

Opleidingen

Trainingen voor professionals. Verhoog de kwaliteit van je dienstverlening.

Neem contact met ons op

Heb je een vraag of wil je je aanmelden voor een analyse of traject?
Laat het ons hieronder weten.

8 + 15 =