Brein Balans Meting 4p

Bij deze Brein Balans meting meten we je brein op 4 punten en we brengen in kaart hoe je omgaat met stress. Deze meting geeft een goed beeld van je functioneren. Met deze inzichten kunnen we je innerlijke balans gaan verbeteren, waardoor je vitaler wordt en meer rust ervaart.

 Hoe voel je je? Een Brein Balans 4p meting geeft inzicht in jouw brein. Voldoende slaap is een belangrijke factor. Slaap bepaalt mede hoeveel mentale energie je hebt. Maar ook aandachtsprocessen en mentale veerkracht spelen een rol. Een goede aansturing van aandacht is van groot belang, net als de informatieverwerking vanuit je brein. Als je volledig gefocust bent, ben je niet snel afgeleid. En gaat er geen energie verloren naar mentale processen die niet relevant zijn.

 Snel kunnen schakelen tussen focus en rust wijst op een sterk ontwikkelde mentale veerkracht. Een goede fysieke en emotionele balans is ook erg belangrijk voor goede mentale energie. Daarmee bedoelen we lichamelijke ontspanning en het kunnen loslaten van negatieve gedachten of gevoelens die spanning veroorzaken. Een voorbeeld: als je een goede mentale veerkracht hebt, maar je lichaam is gejaagd of emotioneel gespannen, dan kun je op den duur toch uitgeput raken. Het is veel makkelijker om mentaal te ontspannen en je batterij weer op te laden als je lichamelijk ook ontspannen bent. Wij helpen je hierbij.  

 

Waarom kiezen voor een Brein Balans 4p meting?

Soms is het goed om inzicht te krijgen in je handelingen en je patronen. Als je vastgeroeste patronen doorbreekt, zorgt dat vaak voor nieuwe inzichten en nieuwe energie. Wij willen je helpen om innerlijke rust te creëren, om bewuster waar te nemen en bewuster te leven. De Brein Balans analyse is bijzonder geschikt voor mensen die stressgerelateerde klachten hebben of die niet zo lekker in hun vel zitten. Met Brein Balans 4p vergroot je je waarnemingsvermogen, waardoor je bewuster leeft.

Werkwijze

BrainSpa’s meting focust op de belangrijkste pijlers voor mentale energie, namelijk: 

R
Aandacht
R
Mentale veerkracht
R
Lichamelijke basis ontspannen

 

Tijdens de meting brengen we elektrodes op je hoofd aan. Dat doen we zodat we op vier belangrijke punten de hersenactiviteit in je brein kunnen meten. We brengen ook andere sensoren op je lichaam aan. Net zoals we doen bij het lichamelijk stressprofiel. Deze sensoren meten je: 

R
Hartslag en hartcoherentie
R
Ademhaling
R
Spierspanning
R
Huidtemperatuur
R
Huidgeleiding; dat is de mate waarin je transpireert.

We meten hoe jouw brein en lichaam functioneren in rust, tijdens eenvoudige opdrachten, onder stress en na herstel.

Dit is een kortere analyse dan de Brein Balans 19p. De Brein Balans meting 4p is een goede start om jouw aandachtsgebieden in kaart te brengen. Na de meting nemen we de belangrijkste inzichten met je door en geven we je een advies dat is afgestemd op jouw aandachtsgebied of doel.

Vraag deze analyse aan

Wil je meer inzicht in jouw functioneren? Vraag hieronder een analyse aan.

Aanvraag Brein Balans meting 4p
    Overige analyses

    Stressprofiel

    Een zenuwstelsel in balans zorgt voor optimaal functioneren. Door het opstellen van een stressprofiel is het mogelijk meer grip te krijgen op ontspanning.

    Brein Balans meting 19p (QEEG)

    D.m.v. onderzoek naar de hersenactiviteit brengen we op unieke wijze in kaart wat de samenhang is tussen jouw dagelijks functioneren en je gezondheid.