Brein Balans Meting 19p (QEEG)

Een Brain Balans 19p, ook wel bekend als QEEG, geeft een diepgaande inzichten in de conditie, vitaliteit en veerkracht van het brein. Je krijgt een uitgebreid totaalbeeld over je sterke en zwakke kanten en concrete aanknopingspunten en ingangen om een nieuwe balans te ontwikkelen waardoor je meer rust ervaart er vitaler en vrijer in het leven gaat staan.

Het aantal prikkels, impulsen en indrukken die op ons afkomen lijken dagelijks toe te nemen. We nemen op een dag vele beslissingen en moeten snel schakelen tussen verschillende situaties. Door onderzoek naar hersenactiviteit krijg je een kijkje in jouw binnenwereld. Hoe verhouden uitdagingen en drempels in je dagelijks functioneren zich met de balans in het hoofd? Het geeft inzicht in hoe een goed evenwicht kan worden gevonden tussen het functioneren op gewenst niveau en het bewaken van vitaliteit en innerlijke harmonie.

 

Wat houdt een Brein Balans 19p in? 

 BrainSpa maakt gebruik van hoogwaardige apparatuur van MindMedia. Bij een Brein Balans 19p wordt je brein op 19 punten gemeten. Door het brein op deze 19 punten te meten worden verschillende processen die in het brein plaatsvinden in kaart gebracht. Deze processen in combinatie met het stressprofiel geven een volledig en mooi totaal beeld over hoe je innerlijke dynamiek er uit ziet en welke onderliggende mechanismen werkzaam zijn die zowel je sterke als zwakke kanten in stand houden.

 

 

Processen die Brein Balans 19p inkaart brengen

R

Informatieverwerking

R
Concentratie en afleidbaarheid
R
Innerlijke (on)rust
R
Mentale overdrive
R
Afstemming op omgeving en innerlijke kwaliteiten
R
Evenwicht tussen denken/voelen, ratio/intuïtie
R
Energieverbruik en opbouw van energie
R
Veerkracht en je vermogen om te schakelen naar innerlijke rust en focus

Waarom kiezen voor Brein Balans 19p?

Door het volledig en uitgebreid totaalbeeld over hoe je innerlijke dynamiek werkt krijg je ook heldere en concrete ingangen tot meer balans, vitaliteit en energie.

Zo geeft dit totaalbeeld een helder beeld over welke onderliggende mechanisme een rol spelen in het in stand houden van verschillende klachten. Zoals concentratieproblemen, spanningsklachten, onrust in het hoofd, vermoeidheid, prikkelbaarheid, hoofdpijn en innerlijke onrust.

Echter een brein balansmeting kan ook erg waardevol zijn als er geen specifieke klachten zijn maar om juist een helder beeld te krijgen waar je krachten liggen en hoe je performance kunt optimaliseren.

 

Werkwijze

De meting wordt nauwkeurig afgestemd op wie jij bent en waar je graag meer over te weten wenst te komen. Deze afstemming vindt plaats tijdens een vrijblijvende kennismakingsgesprek waarin een eerder ingevulde vragenlijst doorgenomen wordt.

Bij het meten brengen we een cap (een soort mutsje) aan op het hoofd met ingebouwde elektroden die de hersenactiviteit in kaart brengen. Daarnaast wordt ook het lichamelijk stressprofiel in kaart gebracht. 

Na de meting wordt de data gelijk verwerkt en krijg je dezelfde dag een terugkoppeling van de gevonden resultaten en adviezen, afgestemd op jouw aandachtsgebieden en/of doelen.

 

 

Vraag deze analyse aan

Wil je meer inzicht in jouw functioneren vraag hieronder een analyse aan.

Aanvraag Brein Balans meting 19p

11 + 2 =

Overige analyses

Brein Balans meting 4p

Benieuwd naar jouw functioneren en gesteldheid? Deze analyse biedt inzicht in jouw brein, vergroot je waarnemingsvermogen en leert je bewust te worden.

Stressprofiel

Een zenuwstelsel in balans zorgt voor optimaal functioneren. Door het opstellen van een stressprofiel is het mogelijk meer grip te krijgen op ontspanning.