Brein Balans Meting 19p (QEEG)

Een Brain Balans 19p, ook wel bekend als QEEG, geeft een diepgaande inzichten in de conditie, vitaliteit en veerkracht van het brein. Je krijgt een uitgebreid totaalbeeld over je sterke en zwakke kanten en concrete aanknopingspunten en ingangen om een nieuwe balans te ontwikkelen waardoor je meer rust ervaart er vitaler en vrijer in het leven gaat staan.

Het aantal prikkels, impulsen en indrukken die op ons afkomen lijken dagelijks toe te nemen. We nemen op een dag vele beslissingen en moeten snel schakelen tussen verschillende situaties. Door onderzoek naar hersenactiviteit kijg je een kijkje in jouw binnenwereld. Hoe verhouden uitdagingen en drempels in je dagelijks functioneren zich met de balans in het hoofd? Het geeft zicht in hoe een goed evenwicht kan worden gevonden tussen het functioneren op gewenst niveau en het bewaken van vitaliteit en innerlijke harmonie.

 

Wat houdt een Brein Balans 19p in?

Bij een Brein Balans 19p wordt je brein op 19 punten gemeten. Door het brein op deze 19 punten te meten worden verschillende processen die in het brein plaats vinden in kaart gebracht. Deze processen in combinatie met het stressprofiel geven een volledig en mooi totaal beeld over hoe je innerlijke dynamiek er uit ziet en welke onderliggende mechanismes werkzaam zijn die zowel je sterke als zwakke kanten instant houden.

 

 

Processen die Brein Balans 19p inkaart brengen

R
Informatie verwerking
R
Concentratie en afleidbaarheid
R
Innerlijke (on)rust
R
Mentale overdrive
R
Afstemming op omgeving en innerlijke kwaliteiten
R
Evenwicht tussen denken/voelen, ratio/intuïtie
R
Energieverbruik en opbouw van energie
R
Veerkracht en je vermogen om te schakelen naar innerlijke rust en focus

Waarom kiezen voor Brein Balans 19p?

Door het volledig en uitgebreid totaalbeeld over hoe je innerlijke dynamiek werk krijg je ook heldere en concrete ingangen tot meer balans, vitaliteit en energie.

Zo geeft dit totaal beeld een helder beeld over welke onderliggende mechanisme een rol spelen in het instant houden van verschillende klachten. Zoals concentratieproblemen, spanningskachten, onrust in het hoofd, vermoeidheid, prikkelbaarheid, hoofdpijn en innerlijke onrust.

Echter een brein balansmeting kan ook erg waardevol zijn als er geen specifieke klachten zijn maar om een juist een helder beeld te krijgen waar je krachten liggen en hoe je performance kunt optimaliseren.

 

Werkwijze

De meting wordt nauwkeurig af gestemd op wie jij bent en waar je graag meer over te weten wenst te komen. Deze afstemming vind plaats tijdens een vrijblijvende kennismakingsgesprek waarin een eerder ingevulde vragenlijst doorgenomen wordt.

Bij het meten brengen we een cap (een soort mutsje) aan op het hoofd met ingebouwde electroden die de hersenactiviteit in kaart brengen. Daarnaast wordt ook het lichamelijk stressprofiel in kaart gebracht. BrainSpa maakt gebruik van hoogwaardige apparatuur van MindMedia.

Na de meting wordt de data gelijk verwerkt en krijg je dezelfde dag een terug koppeling van de gevonden resultaten en adviezen, afgestemd op jouw aandachtsgebieden en/of doelen.

 

 

Vraag deze analyse aan

Wil je meer inzicht in jouw functioneren vraag hieronder een analyse aan.

Aanvraag Brein Balans meting 19p

12 + 6 =

Overige analyses

Brein Balans meting 4p

Benieuwd naar jouw functioneren en gesteldheid? Deze analyse biedt inzicht in jouw brein, vergroot je waarnemingsvermogen en leert je bewust te worden.

Stressprofiel

Een zenuwstelsel in balans zorgt voor optimaal functioneren. Door het opstellen van een stressprofiel is het mogelijk meer grip te krijgen op ontspanning.
BrainSpa
Waterstraat 5
Zutphen
Gelderland 7201 HM
Phone: 0031 (0) 575 541060