Bedrijven

Oplossingen voor bedrijven

Het lijkt wat onrustig in werkend Nederland. De nieuwe realiteit komt er op neer dat de baan voor het leven niet meer bestaat. Organisaties en werknemers krijgen meer veranderingen te verwerken dan ooit tevoren. Dit vraagt van beiden partijen om een andere houding. De zorgplicht van bedrijven gaat omhoog. Van de werknemer wordt meer en meer flexibiliteit gevraagd. Dat kan zijn door ontslag of overtolligheid, maar ook door de continue interne veranderingen binnen organisaties zelf.
Door de nieuwe realiteit neemt de onrust en onzekerheid toe. Het kan resulteren in overmatige stress reacties, angst en andere belemmerende menselijke eigenschappen. Dit is zeer verstorend voor de effectiviteit en productiviteit van medewerkers en organisaties als geheel.

R
Hoe kan je hier als organisatie het best mee omgaan?
R
Hoe houdt je je werknemers vitaal en fris? Preventie
R
Hoe zorg je als organisatie dat je belangrijkste asset; werknemers zonder al te veel weerstand meebewegen met de interne en externe veranderingen?
R
Hoe voorkom je uitval en burn-out gerelateerde klachten en bijbehorende hoge kostenposten?
R
Hoe krijg je uitgevallen werknemers weer snel op de been en terug op de werkvloer?

Een aanbod op maat

Voor bedrijven hebben wij een op maat gemaakt aanbod, waarbij werkgever en werknemers kunnen profiteren van speciale programma’s gericht op stress management, peak performance en burn-out behandeling en preventie.
Onze insteek is wetenschappelijk onderbouwd. Het brein en autonome zenuwstelsel trainen we met de beste apparatuur. Met technieken uit de psychologie en bewustzijnsontwikkeling werken we samen met jou, je team of de organisatie aan een sterker bewustzijn van hoe het brein werkt, hoe stress te managen is, hoe energie opgebouwd kan worden en hoe optimaal presteren en ontspanning samen kunnen gaan.
We hebben analyse- en behandelprogramma’s voor werknemers die in hun functioneren gehinderd worden door stress- of burn-out klachten of dat juist willen voorkomen. Er zijn speciale peak performance programma’s voor persoonlijke ontwikkeling. We geven workshops en trainingen voor bedrijven. Daarnaast werken we samen met organisaties aan preventie en het vergroten van het lichaamsbewustzijn.

Neem contact met ons op

Heb je een vraag of wil je je aanmelden voor een analyse of traject?
Laat het ons hieronder weten.

13 + 14 =

Wat bieden wij

Analyse

Ontdek je kwaliteiten en valkuilen en krijg inzicht in mogelijkheden tot verbetering.

Trajecten

Zet concrete stappen voor een beter functioneren en een hogere kwaliteit van leven.

Opleidingen

Trainingen voor professionals. Vehoog de kwaliteit van je dienstverlening.