Basic Balance

Als je brein en lichaam dat in balans zijn merk je dat meteen. Je hebt veel energie, zit lekker in je vel en bent goed gehumeurd. Stress en andere fysieke klachten zijn tekenen van niet in balans zijn. Wanneer bepaalde klachten toenemen kun je er zowel mentaal als fysiek op achteruit gaan. Om je lichaam en geest weer in balans te krijgen hebben we een kort, maar effectief traject opgezet: Basic Balans.

Waarom Basic Balans?

Heb je de laatste tijd last van hoofdpijn of slapeloze nachten? Ben je gespannen? Dan is Basic Balans zeker aan te raden. Klachten die ons lichaam afgeeft signaleren we tegenwoordig minder snel. We kennen een mentaliteit van: “niet zeuren en doorgaan”. Precies dit maakt dat we de balans verliezen. Het is dus altijd van belang om naar je lichaam te luisteren, niet enkel in periode van stress. Na dit korte traject merk je dat je energieker bent en je je rustiger voelt.

Werkwijze

Om voor balans te zorgen richten we ons op het nu. Dit traject start met een meting. Hierbij brengen we verschillende lichaamsfuncties in kaart. Op basis hiervan stellen we een (vast) aantal behandelsessies op. Als het traject is afgerond kun je de nieuwe inzichten toepassen in het dagelijks leven.

Vraag dit traject aan

Wil je stappen zetten naar meer balans in je leven vraag hieronder een analyse aan.

Aanvraag Basic Balance traject

12 + 14 =

Overige trajecten

Intensief traject

Creëer dankzij ons Intensive traject een nieuw fundament die je in staat stelt om meer vanuit vrijheid, helderheid en hernieuwde energie te leven en functioneren.

Neuro- en Biofeedback

Neurofeedback en biofeedback passen we gecombineerd toe. Het is een zeer geschikt traject voor mensen met klachten als stress, ADHD, hoofdpijn, angst en burnout.

Therapie

Het doel van therapie is om klachten te verminderen en jouw dagelijks functioneren te verbeteren. Samen met jou bekijken we welke vorm van therapie het meest geschikt is.

Coaching

Coaching draait om het helder krijgen van wat er binnen bij jou leeft. Dit activeert je kracht en leidt tot nieuwe inzichten. Hierdoor kunnen nieuwe stappen gezet worden.