ACT-therapie in Gelderland

Verbeter je levenskwaliteit

Diverse therapieën voor focus & energie

Goede, persoonlijke coaching

Je volgt ACT-therapie bij BrainSpa in Zutphen, Gelderland. ACT-therapie is een gedragstherapie, het staat voor Acceptance and Commitment Therapy. Je leert bij deze vorm van therapie om te focussen op zaken die je zelf kunt beïnvloeden, zoals je gedrag en gedachten, en je leert om zaken die je niet kunt beïnvloeden te laten gaan. Je ervaart dankzij onze ACT-therapie in Gelderland minder stress, omdat je weet dat je stressvolle situaties niet altijd kunt beïnvloeden.

Wilt u weten hoe wij u kunnen helpen?

Neem contact op

ACT-therapie en andere therapieën in Gelderland om stress te verminderen

Stress heeft een erg nadelig effect op de kwaliteit van je leven, terwijl het vaak ontstaat tijdens situaties die buiten jouw controle liggen. Wij leren jou deze situaties te herkennen en geven je handvatten om hier mee om te gaan tijdens ACT-therapie bij ons in Gelderland. Het is echter ook mogelijk dat je meer baat hebt bij een andere vorm van therapie, zoals neurofeedback of HSP-therapie. Wij komen er door een analyse te doen graag voor je achter, zodat we je op een passende manier kunnen helpen.

Neem contact met ons op

Wil je ACT-therapie volgen bij onze praktijk in Zutphen, Gelderland, en daarmee jouw kwaliteit van leven verbeteren? Neem in dat geval contact met ons op door het onderstaande contactformulier in te vullen, bel naar +31 (0) 575 541060 of stuur een e-mail naar info@brainspa.nl. Wij helpen je graag om stressvolle situaties te herkennen om deze vervolgens te verhelpen.

Bezoek ons praktijk in Zutphen

Vraag een analyse aan

Wil je meer inzicht in jouw functioneren vraag hieronder een analyse aan.

Vul het contactformulier in.

14 + 11 =