ACT-therapie in Gelderland

Verbeter je levenskwaliteit

Diverse therapieën voor focus & energie

Goede, persoonlijke coaching

Op zoek naar ACT-therapie in Gelderland? In onze praktijk in Zutphen helpen we je daar graag bij. Stressvolle situaties kunnen je flink ongelukkig maken, of zelfs compleet doen vastlopen. ACT-therapie, een afkorting voor Acceptance and Commitment Therapy, is een gedragstherapie die je leert om stressvolle zaken die je niet kunt beïnvloeden te accepteren, en je te focussen op de zaken waar je wél controle over hebt. Zoals je eigen gedrag en gedachten. Dankzij de ACT-therapie van onze psycholoog in Gelderland leer je om stressvolle situaties de baas te blijven.

Wilt u weten hoe wij u kunnen helpen?

Neem contact op

Leer met stress omgaan door ACT-therapie in Gelderland

Het is voor veel mensen moeilijk om te accepteren dat ze geen controle hebben over bepaalde stressvolle situaties. Dit zorgt er vaak voor dat mensen gezondheidsklachten krijgen, ‘blokkeren’ en vastlopen in hun leven. Onze psycholoog in Gelderland leert je met ACT-therapie deze stressvolle situaties te herkennen en daar constructief mee om te gaan. Zo verlamt stress jou niet langer in je dagelijks leven.

Maar natuurlijk is ieder persoon verschillend, dat weten onze professionals als geen ander. Dus is het ook mogelijk dat een andere vorm van therapie beter voor jou is, zoals neurofeedback of HSP-therapie. Om die reden doen we eerst een grondige analyse, zodat we je op de allerbeste manier kunnen helpen.

Neem contact met ons op

Wil je meer weten over ACT-therapie bij onze praktijk in Zutphen, Gelderland? Neem in dat geval contact met ons op door het onderstaande contactformulier in te vullen, bel naar +31 (0) 575 541060 of stuur een e-mail naar info@brainspa.nl. Wij helpen je graag om stressvolle situaties onder controle te krijgen.

Bezoek ons praktijk in Zutphen

Vraag een analyse aan

Wil je meer inzicht in jouw functioneren vraag hieronder een analyse aan.

Vul het contactformulier in.

15 + 10 =