Aanbod

Maak je brein vrij

Het is belangrijk om je geest vrij te maken van ongewenste, automatische patronen. Alleen zo kun je goed in je vel zitten en optimaal presteren. Vanuit je eigen kracht maak je ruimte en energie vrij en zo geef je je leven vorm. Train je hersenen en zorg voor meer concentratie en rust. Klachten als gevolg van bijvoorbeeld een burn-out, depressie, ADHD, angsten en slaapproblemen komen veel voor. De eerste stap in dit proces is een analyse. Hieruit blijkt waar je kwaliteiten en valkuilen liggen, zodat je een helder beeld krijgt van je innerlijke processen.

Analyse

Bevrijd jezelf van klachten als gevolg van burn-out, depressie, ADHD, angst en slaapproblemen. De eerste stap in dit proces is een analyse. Hieruit blijkt waar je kwaliteiten en valkuilen liggen, zodat je een helder beeld krijgt van je innerlijke processen.   

Trajecten

Het doel van ieder traject is het terugbrengen van de klachten, zodat jouw dagelijks functioneren verbetert. BrainSpa doet dit door een breintraining. We bieden ook coachingstrajecten aan, om zo helder te krijgen wat er bij jou speelt.

 

Vraag een analyse aan

Wil je meer inzicht in jouw functioneren? Vraag hieronder een analyse aan.